TILAA KIRJA NYT OMAKSESI!

Erikoistarjous: FreeStyler (Suunnitelmia & Sattumia): voittava viestintä & markkinointi

Tuotenro: 00000
€15.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

FreeStyler (Suunnitelmia & Sattumia): voittava viestintä & markkinointi on businesskirja, joka käsittelee johtamista ja viestintää viihdeteollisuuden malleista rakentaa ideoista ilmiöitä. Teos tarjoaa ajatuksia ja ideoita siihen, miten voittavan viestinnän mallia voi toteuttaa ja soveltaa omassa toiminnassaan yli rajojen.

Oppeja voi soveltaa mihin liiketoimintaan tahansa. Kirjaan on koostettu tehokkaasti yhteen viestinnän, yritysmaailman ja johtamisen asiantuntijoiden näkemyksiä ja kokemuksia. Lisäksi lukija saa tehokkaita learning by doing -infopaketteja, eli käytännön vinkkejä ja työkaluja.

Kirjan tekijät: Susanna Ruuhilahti & Marko Alanko.
Sivumäärä: 144

Tilaus koskee painettua kirjaa, ja vain Suomen sisäisiä tilauksia. Ulkomaantilauksissa ota yhteyttä brandloudentertainment@gmail.com

Kirjan toimittaa:
BrandLoud Entertainment, t:mi
Y-tunnus: 2893650-5
brandloudentertainment@gmail.com


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Huikeaa palautetta

Lukijoiden kommentteja


“Kaikille yrittäjille”

Suosittelen kirjan lukua kaikille yrittäjille ja yrityspäättäjille.

Toimitusjohtaja

“Kompakti ja luettava”

Kokemuksia ja ajatuksia kiinnostavassa ja viihdyttävässäkin muodossa

Viestinnän seniorikonsultti

“Huikea lukukokemus”

Kirja vilisee hienoja oivalluksia työelämästä, joita jokainen voi hyödyntää omassa tekemisessään.

Kehitysjohtaja

VOITTAVAN KONSEPTIN KEHITTÄJÄSTÄ

Marko Alanko on vahva markkinoinnin, myynnin sekä digitaalisen ja monikanavaisen liiketoiminnan ammattilainen. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista liiketoiminnan kehittämisen sekä johtamisen rooleista eri kokoisissa organisaatioissa. Hänet tunnetaan asioihin tarttuvana toimeenpanija, luovana ideoijana sekä tekijänä myös isojen ilmiöiden takana. Poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen monikanavaisen liiketoiminnan tietotaito on kehittynyt vuosien aikana eri aloihin liittyvissä projekteissa.

Digitaalisen liiketoiminnan vahvasta pioneeriuudesta sekä kattavan monikanavaisen markkinoinnin ja viestinnän sekä myynnin kokemuksen pohjalta muodostui voittavan viestinnän konsepti ja tämä kirja.

Kuuntele myös

Podcasteja


Seuraa meitä somessa